17 sij 2022
BY SIDEWAYS NK Zadarnova predstavio web stranice
Domaći nogomet

BY SIDEWAYS NK Zadarnova predstavio web stranice

Nogometni klub Zadarnova predstavio je danas nove web stranice na adresi www.nkzadarnova.hr. U mladom zadarskom klubu godinu koja je na izmaku, a koja je za sve bila izazovna i teška, odlučili su završiti s jednom pozitivnom pričom, u nadi da će upravo ona biti pokretač nove pozitivne energije u 2021.

– Od prvoga dana pokretanja kluba, zacrtali smo si cilj da u svemu što radimo budemo najbolji što možemo biti. Kako u segmentu samog treninga i obuke mladih sportaša, tako i u svemu ostalome što čini jedan nogometni klub. A web stranice su, uz profesionalno vođene društvene mreže, danas nešto, što svaki ozbiljan klub mora imati na visokoj razini – kazao je Antonio Perica, voditelj škole nogometa NK Zadarnova.

Izradu i dizajn web stranice potpisuje zadarska tvrtka Sideways.

– Kroz nekoliko mjeseci zajedničkog rada dobili web stranice, za koje vjerujemo da najbolje prezentiraju misiju i viziju našega kluba. U ekipi iz Sidewaysa pronašli smo vrhunskog partnera, iz polja digitalnih projekata i marketinga, s kojim već planiramo i neke nove projekte za budućnost.

Dakle, od danas u svega nekoliko klikova na jednom mjestu možete pronaći sve informacije o ovom nogometnom klubu, njegovim idejama i cljevima, stručnom stožeru, uzrastima, kao i najnovije vijesti i fotogalerije s terena.

– Kako smo i najavili prije otprilike tri mjeseca, kada smo predstavili naš novi vizualni identitet, ovo je drugi projekt marketinškog tima, kojega smo formirali u klubu. Drago mi je što smo pronašli ljude, koji sport i marketing promišljaju slično kao i mi i paze na svaki detalj. Jako sam zadovoljan izgledom web stranice i mislim da prati trendove i uklapa se u naš identitet, kojega nastojimo graditi od prvoga dana – zaključio je Perica.