18 tra 2021
PRVI BODOVI Chicksice promarširale Karlovcem
Futsal

PRVI BODOVI Chicksice promarširale Karlovcem

Igračice MNK Futsal SuperChicks na najbolji su mogući način krenule u novu sezonu Prve hrvatske malonogometne lige za žene. U dvoboju 1. kola ekipa iz Pločnika u Karlovcu je svladala domaći Radnik futsal rezultatom 9:2.

Pitanje pobjednika praktički je bilo riješeno već u prvih 20 minuta kada su Chicksice na svojoj strani imale prednost od 4:0. Niti u nastavku igračice trenera Luke Marinovića nisu skidale nogu s gasa te su na kraju slavile sa više nego uvjerljivom razlikom.

S tri gola u redovima pobjedničke ekipe istaknula se Petra Barbir, dva je zabila Laura Škvorc, dok su po jedan dodale Mateja Žilić, Ivana Ćubić, Ina Fridrih i Tea Mikić.

– Na kraju zaslužena i lagana pobjeda. Iskoristili smo ovu utakmicu da damo priliku svim curama koje su bile u kadru. Drago mi je zbog pobjede jer smatram da će ovo biti vrlo izazovna sezona za nas – izjavio je Marinović.

Visoka pobjeda i sjajna igra sigurno je riješila i mnogo dilema koje je Marinović imao uoči početka ovog dvoboja s obzirom da mu je ekipa, za razliku od lani kada je osvojila treće mjesto, doživjela određene promjene.

U drugom kolu, koje je na rasporedu iduću subotu, Chiksice će u dvorani OŠ Zadarski otoci ugostiti ekipu Siscia iz Siska.