09 pro 2021
Filip Jadrijev: “Želimo osvojiti Kup i prvenstvo”
Sport osoba s invaliditetom

Filip Jadrijev: “Želimo osvojiti Kup i prvenstvo”

Na najbolji mogući način, s dvije pobjede, novu sezonu u natjecanju Prve lige košarke u kolicima otvorili su predstavnici KKOI Zadar. Zadrani su na turniru koji je održan u Slavonskom Brodu porazili domaćina Slavonski Brod te sastav Zagreba.

– Skupili smo se, nakon što smo imali kiks na Kupu odigranom prije mjesec dana gdje smo ispali i bili smo izvan forme. Sada smo ipak sve shvatili ozbiljnije, spremili smo se puno bolje i stigli smo do za nas jako važne dvije pobjede na otvaranju sezone. Pokazali smo da ćemo biti dobri i ove godine – ističe Filip Jadrijev, igrač i predsjednik KKOI Zadar.

Kad se nastavlja prvenstvo?

– Natjecanje je otkazano kako smo dobili obavijest od našeg Saveza zbog cijele ove situacije s koronavirusom. Nadam se da ćemo ipak zaigrati opet kroz mjesec dana, želimo to i vjerujemo da će tako i biti. Treniramo i živimo za te utakmice.

Zadar će također biti domaćin jednog kola lige.

– Tako je, želimo se našim sugrađanima se prikazati u najboljem svjetlu. Od ove sezone treniramo u ŠC Višnjik, napokon imamo sve ono što nam je potrebno i sada je sve na nama.

Cilj?

– Idemo odigrati što bolje. Uvijek idemo na najviše, svaki sportaš to želi i radi za najviši cilj. Idemo po Kup i prvenstvo. Nadam se da će se stanje popraviti i da ćemo na terenu pokazati za što treniramo i čemu težimo – zaključio je Jadrijev.