03 pro 2023
SPORT023 I ZARA DENTAL CENTAR “Osmijeh za zadarski sport”
Promo članci

SPORT023 I ZARA DENTAL CENTAR “Osmijeh za zadarski sport”

Portal Sport023 sa zadovoljstvom predstavlja svog novog partnera. Pod motom “Osmijeh za zadarski sport” nastala je suradnja s vodećim stomatološkim centrom u Zadarskoj županiji, a i šire – Zara Dental Centrom.

ZDC je suvremeno opremljeni dentalni centar smješten u Zadru, na adresi Matije Gupca 33. Uz tim vrhunskih stručnjaka i najsuvremeniju opremu, osigurani su svi preduvjeti da bi se sve vrste dentalnih usluga mogle obaviti na jednom mjestu. “Vaš osmijeh i zadovoljstvo, naša su nagrada”, kažu u ZDC-u.

Vrhunski stručnjaci, moderna tehnologija, pristupačna cijena – ZDC

“Kad ima volje, ima i načina”, glavni je moto na osnovu kojeg je nastao i razvija se ZDC pod vodstvom dr. Ivane Lijić, a na zadovoljstvo brojnih pacijenata. Osim toga, Zara Dental Centar je aktivno uključen i u sportski život našega grada. Od danas još i više, kao partner jedinog specijaliziranog zadarskog sportskog medija.

Sport023 je nedavnim redizajnom portala i novim marketinškim aktivnostima, otvorio brojne nove mogućnosti, kako svim klubovima i sportskim udrugama, tako i potencijalnim partnerima. Uz zahvalnost ekipi ZDC-a što je prepoznala naš projekt, veselimo se zajedničkoj suradnji uz što više sretnih osmijeha.