05 ožu 2021
DO ODLUKE STOŽERA Denis Karlović: “Vanjski tereni ostaju otvoreni za rekreaciju!”
Foto: Nenad Opačić / ŠC Višnjik
Ostali sportovi

DO ODLUKE STOŽERA Denis Karlović: “Vanjski tereni ostaju otvoreni za rekreaciju!”

Još uvijek nije poznato hoće li građani i u kojoj mjeri, prema novim mjerama za suzbijanje pandemije koronavirusa, moći koristiti vanjske terene ŠC Višnjik.

Naime, direktor Višnjika Denis Karlović još uvijek nije dobio konkretan odgovor od županijskog stožera civilne zaštite na upit oko dodatnog pojašnjenja na koji se način te mjere odnose na otvorenu infrastrukturu Višnjika.

– Mi još uvijek nismo dobili konkretne upute, iako smo upit poslali još jučer ujutro. Ono što ćemo mi napraviti dok ne dobijemo decidirane mjere je da ćemo na otvorenim terenima dopustiti građanima da ih koriste na način kako su ih koristili do sada. Naravno, u onim sportovima koji nisu kontaktni i uz strogo pridržavanje svih propisanih epidemioloških mjera i posebnih preporuka i uputa HZJZ-a – pojasnio je Karlović i dodao kako on ne može nikome zabraniti da šeta po trim stazi na zraku.

Što se tiče onih sportaša i kolektiva koji mjerama nisu obuhvaćeni oni će svoje treninge moći i dalje nesmetano obavljati. Riječ je, podsjetimo, samo o klubovima koji se natječu u najvišem nacionalnog stupnju natjecanja te sportašicama i sportašima I., II. I III. kategorije.