29 ožu 2024
Paolo Marčev: “Želimo napraviti još jedno “čudo” i plasirati se na Final Eight Krešinog Kupa”
Foto: Toni Opačić
Domaća košarka

Paolo Marčev: “Želimo napraviti još jedno “čudo” i plasirati se na Final Eight Krešinog Kupa”

Pet kola odigrano je u Drugoj košarkaškoj ligi skupini jug. Gradski predstavniki KK Diadora na omjeru je od 4 pobjede u isto toliko odigranih utakmica.

 Jedan od nositelja igre u sastavu s Bilog Briga je Paolo Marčev, popularni Reggie. Zašto Reggie, da pokušamo pogoditi.

„Ha, ha, mislim da nije teško pogoditi. Po velikom Reggie Milleru koji mi je posebno drag. Odavno već imam taj nadimak, još iz vremena dok sam igrao u Voštarnici“.

Spomenuli smo odličan ulazak u sezonu Entuzijasta.

„Treniramo jako dobro i kemija u ekipi je odlična što i pokazuju četiri pobjede koje smo dosad ostvarili. I prije početka sezone jasno i glasno smo rekli što su naše ambicije, to je plasman u Prvu ligu“.

Priliku za napraviti još jedno pravo malo sportsko čudo imat će u ponedjeljak kada će u svojoj dvorani u osmini finala Krešinog kupa ugostiti premijer ligaša Vrijednosnice Osijek.

„Jedva čekamo taj susret. Nije sporno da su Osječani favoriti ali to je sve samo na papiru. Oni su mlada i trkački jako dobra ekipa. Očekuje nas teška utakmica ali s dosadašnjim napornim radom mislim da možemo napraviti “čudo” i plasirati se na Final 8. Utakmica je nažalost zatvorena za javnost, ali vas sve pozivam da nas gledate na you tube kanalu preko live streama“.

Vjerujemo da će mnogi naši sugrađani i poslušati Ređija i pratiti ovaj dvoboj. Poznavajući srce Entuzijasta, izginut će na parketu kako bi ispisali još jednu novu stranicu povijesti svog mladog ali već sada itekako uspješnog kluba.

Sretno dečki na putu do plasmana na Final Eight nama Zadranima najdražeg natjecanja.