18 sij 2021
Odgođen početak natjecanja u Pikado savezu Zadarske županije
Ostali sportovi

Odgođen početak natjecanja u Pikado savezu Zadarske županije

Teška vremena u kojima živimo nose i teške odluke. Vjerujemo da će uskoro sve ovo ostati iza nas i da će se život a s njim i sportska natjecanja opet početi normalno održavati.  Odluku o igranju pikada u Zadarskoj županiji, točnije neigranju rekao nam je predsjednik Pikado saveza Zadarske županije, Jure Jerak.

Ovim Vas putem obavještavamo da zbog trenutne epidemiološke situacije, a i na preporuku Hrvatskog Pikado Saveza i Civilnog stožera Zadarske županije, odgađamo početak natjecanja u sezoni 2020/2021. do daljnjeg.

HPS je zbog navedenog prekinuo sva natjecanja te je na osnovu te odluke i trenutne situacije u našoj županiji, Izvršni odbor na čelu sa mnom je donio odluku o odgodi početka ligaških natjecanja u sezoni 2020/2021. do trenutka dok to epidemiološka situacija ne dozvoli.

Svih molimo da se čuvate i svakako da pripremite, tko nije do sada, prijavu i dokumentaciju za svoje klubove i članove, te ih pošaljete savezu, pa da sve bude spremno za start kad to situacija dozvoli.

Klubove koji su van mandata molimo da odrade papirologiju oko produženja mandata i nove da to po prvi put učine u narednom periodu dok se ne igra. Za svaku pomoć se možete obratiti službenim kanalom, mailom saveza pikado.savez.zd@gmail.com ili na mobitele.

Isto tako, Izvršni odbor je također odlučilo da će kotizacija za Kup iz prošle sezone biti priznata klubovima koji su je lani uplatili i vrijedit će za ovu sezonu, s nadom da će u narednom periodu sve normalizirati i da ćemo se vrlo brzo naći na crti !!!

O svim aktivnostima ćete biti pravovremeno obaviješteni, a do tada nam ostanite zdravi i negativni!