15 sij 2021
Vladović uoči Zadra: “Nadam se dobroj utakmici i pravoj košarkaškoj fešti”
Foto: Šime Zelić
Domaća košarka

Vladović uoči Zadra: “Nadam se dobroj utakmici i pravoj košarkaškoj fešti”

Šteta što fešti košarke u Jazinama i dvoboju gradskih suparnika Sonik Puntamike i Zadra ovog utorka neće moći nazočiti posjetitelji. Dvorana bi sigurno bila puna, međutim, pandemija koronavirusa i dalje ne jenjava, dapače, sve diktira.

Bez ozira na to, očekuje nas sigurno zanimljiva utakmica. Puntamičani ju također dočekuju nakon pobjede i to gostujuće. Slavili su igrači Hrvoja Vlašića u Sinju kod Alkara te su tako upisali petu pobjedu uz četiri poraza.

Zadar je u svakom slučaju favorit, ipak se radi o momčadi koja igra nivo natjecanja iznad nas. Mi smo imali dosta problema s ozljedama, a poremetila nas je i situacija s koronavirusom, no pobjedom u Sinju smo se vratili u pozitivan tonus te spremni i u dobroj atmosferi čekamo sutrašnji susret. Nadam se dobroj utakmici i pravoj košarkaškoj fešti. Stvarno je šteta što zbog trenutne situacije neće biti publike na tribinama – rekao je u najavi gradskog derbija Jakov Vladović, koji je devet sezona nosio dres KK Zadar, osvojivši šest trofeja, što ga svrstava među najtrofejnije klupske igrače u povijesti.