21 lip 2024
NAPRID ZADAR – Marketing i digitalizacija zadarskog sporta
Promo članci

NAPRID ZADAR – Marketing i digitalizacija zadarskog sporta

Udruga zadarskih sportskih novinara, kao pokretač portala Sport023, vodećeg zadarskog sportskog medija, odlučila se udružiti sa zadarskom agencijom Sideways, kako bi svim sportskim subjektima u Zadarskoj županiji omogućili da po povoljnijim uvjetima sebi osiguraju danas neophodne elemente marketinga i digitalne prisutnosti na tržištu.

U narednih 30 dana, od 16.11. do 16.12., po sniženim cijenama (od 15% do 50%), kao klub, udruga ili sportaš pojedinac, možete si osigurati:

  • Web stranicu
  • Fotografije
  • Novi logotip
  • Oglašavanje na Sport023
  • Druge usluge i proizvode

Za vas smo pripremili četiri posebna paketa usluga koji se ističu po svojim pogodnostima. Uz to, omogućavamo vam odabir iz palete pojedinačnih marketinških i IT usluga i proizvoda ,ako želite samo određene među njima.

Zašto projekt?

Projekt smo pokrenuli potaknuti okretanjem novog lista u pristupu marketingu samog portala Sport023 kao medija. Uspješan redizajn naše web stranice i logotipa koji je napravila tvrtka Sideways, nagnao nas je da razmišljamo o tome kako cijeli zadarski sport u smislu marketinga i digitalizacije treba napraviti korak naprijed. 

Prepoznavanje potrebe za zdravim načinom života, razvojem djece kroz sport od najranije dobi te još veće podrške pojedinim profesionalnim sportašima i klubovima, kroz njihovu popularizaciju. Sve su to razlozi radi kojih je bitno ulagati u vidljivost svojeg branda, kako bi baš on bio prepoznat od publike, djece, roditelja pa i potencijalnih sponzora/investitora.

I, tu uskačemo mi.

Što projekt točno uključuje?

U sklopu projekta formirali smo četiri paketa kojima ostvarujete značajne uštede u smislu ulaganja u marketing. Oni sadrže temeljne elemente za svaki brand zadarskog sporta: web stranicu i oglašavanje s uključenom izradom oglasa, kao i izradu logotipa i fotografiranje članova stručnog tima, sportaša, natjecanja ili treninga.

No, čak i ako odaberete pojedinačne usluge van paketa, ostvarujete popuste od 15% pa do 50%.

Što projekt donosi vama kao zadarskom sportskom subjektu?

Smatramo da je ovo jedinstvena prilika. Prilika, kroz koju u kratko vrijeme i po iznimno pristupačnim cijenama možete za svoju organizaciju dobiti cijeli niz usluga kojima ćete se prezentirati ciljanim skupinama i postići da budete shvaćeni bolje i ozbiljnije.

Iako su vremena u određenom smislu čudna i pomalo neizvjesna, ako s podizanjem kvalitete svog branda krenete danas, pravilnim pristupom kroz vrijeme, interes za onim što radite bit će i veći nego li je bio prije.

Neka kvalitetu vašeg rada prati i kvaliteta vaše prezentacije prema svijetu. Sportskom svijetu.

Za sve dodatne informacije slobodno nam se obratite na e-mail: marketing@sport023.hr

Naprid Zadar!