16 svi 2021
NOVA NEMOGUĆA MISIJA Na Višnjik stižu Ragusa i Ana Vrsaljko
Košarka

NOVA NEMOGUĆA MISIJA Na Višnjik stižu Ragusa i Ana Vrsaljko

Košarkašice Zadra nakon ispadanja iz Kupa Ružice Meglaj Rimac fokus su prebacile na Premijer ligu u kojoj će u nedjelju na Višnjiku protiv Raguse odraditi utakmicu zaostalog 4. kola.

Odraditi, jer teško da će zadarska mladost moći napraviti nešto više protiv ekipe koja je ove sezone jedna od glavnih pretendenta za naslov i koja u dosadašnjem dijelu prvenstva još nije izgubila nijednu utakmicu.

S druge strane, Zadranke su u četiri susreta upisale isto toliko poraza što ustvari i ne čudi kada se zna kako je ove sezone nastupila potpuna rekonstrukcija ekipe. U sastavu trenera Samira Žuže tek su dvije seniorke, dok je ostatak igračica ipak još uvijek prezelen da bi se suprotstavio iskusnim igračicama kojima vrvi dubrovačka ekipa, ali i većina ostalih u ovom natjecanju.

Nažalost, i ova se utakmica igra bez gledatelja pa ljubitelji ženske košarke u našem gradu neće imati priliku pozdraviti i još jednom na djelu vidjeti Anu Vrsaljko koja se na Višnjik vraća u dresu Raguse nakon što je prošlu sezonu bila najbolja igračica Zadra i uvelike pomogla svom klubu da ostane u elitnom rangu.

Utakmica u dvorani 3 ŠC Višnjik počinje u 17 sati.