29 ožu 2024
Velika pobjeda Primorca, težak poraz Viteza
Domaći nogomet

Velika pobjeda Primorca, težak poraz Viteza

U 14. kolu 3. HNL jug Primorac Biograd je ostvario veliku i važnu pobjedu na gostovanju kod GOŠK-a u Dubrovniku 1:3, dok je Hrvatski vitez Posedarje teško poražen od Uskoka u Klisu 5:0.

Primorac je u vodstvo doveo Kevin Mondziaou u 25. minuti, a već osam minuta kasnije bilo je 0:2, nakon autogola Tonija Žile. Sjajno poluvrijeme Biograjaca okrunio je Vice Birkić golom za 0:3 u 44. Dubrovčani su pokušali nešto napraviti u nastavku, ali više od pogotka Balde Cicijelja u 52. minuti nisu mogli.

Posedarci, pak, u Klisu nisu imali baš nikakve šanse. Sve je krenulo nizbrdo već u 6. minuti, kada je Zvonimir Teklić zabio za 1:0, a na poluvremenu je bilo 4:0, nakon golova Josipa Cikojevića, Tonćija Radovnikovića i Ivana Gilića-Kuke. Konačnih 5:0 postavio je u nastavku Dario Vukasović.

Na nepotpunoj ljestvici, gdje trenutačno ima momčadi od 11 do 14 odigranih utakmica, Primorac je šesti sa 19 bodova, dok je Hrvatski vitez 15. sa 14 bodova. U sljedećem kolu za tjedan dana u Biograd stiže Urania, a u Posedarje GOŠK.

Foto: Video & foto Naši Tići & lovunasunce