14 tra 2021
Odbojkašice Zadra kod kuće dočekuju Novu Gradišku, odbojkaši gosti osječke Murse
Odbojka

Odbojkašice Zadra kod kuće dočekuju Novu Gradišku, odbojkaši gosti osječke Murse

Nove dvije utakmice očekuju u subotu Odbojkaški klub Zadar u nastavku Prve, odnosno Super lige. Odbojkašice će tako u dvoboju četvrtog kola Prve lige na svom parketu ugostiti Novu Gradišku koja u Zadar stiže kao osmoplasirana ekipa lige s omjerom od jedne pobjede i dva poraza.

Zadranke su, pak, nakon tri utakmice na učinku od dvije pobjede i jednog poraza te drže peto mjesto. Igračice Roberta Kresoje tako će nakon domaćeg poraza od Osijeka II u prošlom kolu tražiti povratak na pobjedničke staze kako bi i dalje ostale konkurentne vodećim ekipama ljestvice.

Što se, pak, odbojkaša Zadra tiče, oni će se nakon dva uzastopna poraza od Splita i Ribole Kaštela u gostima kod osječke Murse pokušati vratiti onim izdanjima u kojima su protiv Rovinja i Siska prikazali dobru igru.

Nakon šest kola Zadrani se sa četiri poraza i dvije pobjede nalaze na devetom mjestu ljestvice i sasvim je sigurno kako će u ovoj utakmici pokušati učiniti sve da dođu do bodova koji bi ih maknuli prema sredini tablice i donijeli mir u nastavku sezone. No, to je sigurno lakše reći nego što će bit učiniti, jer ekipa Murse u ovom trenutku dijeli prvu poziciju s Maldosti bez ijednog poraza.

Odbojkaši dvoboj protiv Murse igraju s početkom od 16;30 sati, dok sraz odbojkašica Zadra i Nove Gradiške započinje u 17 sati.