12 svi 2021
Mršić i Paponja uoči dvoboja s Hermesom: “Pobjeda uz što manje potrošnje”
KK Zadar

Mršić i Paponja uoči dvoboja s Hermesom: “Pobjeda uz što manje potrošnje”

Osmo kolo na rasporedu je u HT Premijer ligi. Košarkaši Zadra u dvorani Krešimira Ćosića ugostit će momčad Hermes Analitice.

Zadar je u 6. kolu svladao Škrljevo dok je Hermes Analitica poražena od Splita. Obje momčadi su morale odgoditi svoje utakmice 7. kola zbog propisane samoizolacije svojih protivnika (Sonik Puntamika i Zabok). Na klupu Zadra se vraća trener Veljko Mršić koji je izašao iz samoizolacije te ponovno preuzima dužnost glavnog trenera od Ivana Perinčića, koji je vodio prvu momčad Zadra u posljednje tri utakmice. 

“Očekuje nas utakmica u kojoj smo apsolutni favoriti. To moramo pokazati na parketu, od prve sekunde moramo ući odgovorno, pokazati da smo momčad i moramo se dizati što očekujem iz utakmice u utakmicu. Uostalom gledamo da se što manje potrošimo, kako bi u dobrom fizičkom i mentalnom stanju dočekali utakmicu protiv Splita” – istaknuo je Mršić.

Pobjedu očekuje i igrač Filip Paponja.

“Bit će pobjeda. Očekujem da izađemo puni energije i da malo treneru uljepšamo dan nakon što je bio u samoizolaciji. Dobro smo trenirali zadnja dva tjedna, od njegovog izostanka. Spremno iščekujemo utakmicu”

Utakmica će početi u 19 sati sati. Zbog loše epidemiološke situacije igrat će se bez prisustva gledatelja. Prijenos možete slušati u programu Radio Zadra.

Foto: Šime Zelić i Zvonko Kucelin