18 sij 2021
Ina Fridrih u dresu Donata na Stanovima dočekuje “svoju” Viktoriju: “Ostavit ću srce na terenu!”
Nogomet

Ina Fridrih u dresu Donata na Stanovima dočekuje “svoju” Viktoriju: “Ostavit ću srce na terenu!”

Nogometašice Donata opravdale su ulogu favoritkinja u dvoboju 5. kola Prve domaće lige u kojem su na Stanovima prošlu nedjelju ugostile ekipu splitskog Marjana. Nije bilo lako, Marjan se pokazao dobrim protivnikom, no igračice trenera Jure Perkovića ipak su došle do vrijedna tri boda koja ih, uz tri osvojena protiv Neretve, nakon pet odigranih utakmica drže na petom mjestu ljestvice.

U istoj poziciji Zadranke se, otprilike, nalaze i pred ogled 6. kola. Mjesto radnje opet su Stanovi, a protivnik je ovog puta Viktorija iz Slavonskog Broda koja uvjerljivo, bez pobjede i boda, drži posljednje mjesto ljestvice.

– Da, jesmo favoritkinje u ovom susretu ali to ćemo morati opravdati na travnjaku. Počele smo se spremati za njih odmah nakon utakmice s Marjanom i jedva čekamo da susret počne. Atmosfera u ekipi je odlična – kaže desno krilo Donata Ina Fridrih koja je u redove zadarskog sastava prešla prošlog ljeta upravo iz slavonskog kluba i za koju će ova utakmica imati poseban štih.

– Viktorija je moj prvi klub u kojem sam napravila prve nogometne korake. Igrala sam tamo sedam godina. Ali sada igram za Donat i želim se pokazati u pravom svjetlu. Ostavit ću srce na terenu za svoj novi klub kao što bi i da igram na drugoj strani – zaključila je Fridrih.

Utakmica između Donata i Viktorije igra se u subotu na Stanovima s početkom u 13 sati.