04 ožu 2021
D. Vuković uoči Primorske: “Pobjeda bi nam jako puno značila za pozitivan zamah u ABA ligi”
KK Zadar

D. Vuković uoči Primorske: “Pobjeda bi nam jako puno značila za pozitivan zamah u ABA ligi”

Košarkaši Zadra danas gostuju u Kopru gdje ih u susretu 4. kola regionalne ABA lige očekuje ogled protiv Koper Primorske.

Obje momčadi sezonu su otvorile s tri poraza tako jednima i drugima ovaj dvoboj od iznimnog je značaja.

“Jako sam zadovoljan kako je ekipa trenirala sve ove dane. Iskreno, očekujem baš dobru utakmicu s naše strane. Očekujem također da napravimo sve one stvari što protiv Krke nismo, a to je da odigramo svih 40 minuta s puno većem intenzitetom, da imamo puno veću odgovornost u obrani i da ispoštujemo sve one stvari što smo se dogovorili prije utakmice. Za sad je na treningu sve bilo super, odlično su reagirali i jako sam zadovoljan. S velikim optimizmom očekujem utakmicu u Kopru protiv Primorske” – ističe trener Zadra, Ivan Perinčić, koji će i danas voditi momčad s klupe umjesto Veljka Mršića zbog propisane samoizolacije.

Pobjedi se nada i igrač Zadra, Domagoj Vuković.

“Prvenstveno mislim da se može očekivati naša velika borba jer smo mi i Koper počeli sezonu 0-3 i ova bi nam pobjeda puno značila u smislu da se napokon dignemo i da dobijemo neki pozitivan zamah u ABA ligi jer i dalje mislim da smo konkurentni iako je početak bio težak”.

Svoje debi danas imat će za Zadar i Chinanu Onuaku. Recimo još i to da je susret na rasporedu od 18 sati.

Foto: Zvonko Kucelin /KK Zadar