Donatovke na teškom gostovanju kod zagrebačkog Dinama

Vrijeme čitanja: < 1 min

Pred nogometašicama Donata četvrto je kolo Prve HNL. Danas od 15:30 očekuje ih teško gostovanje kod zagrebačkog Dinama, koji u ovom dvoboju slovi kao veliki favorit.

Zagrepčanke su u dosadašnja tri kola ubilježile dvije pobjede na domaćem terenu, 3:0 protiv Neretve i 4:0 protiv splitskog Marjana, a jedini poraz doživjele su na gostovanju kod prvaka Splita i to 2:0, pruživši vrlo dobar otpor.

Zadranke su pak, na domaćem terenu doživjele dva poraza, od Agrama 1:2 i Splita 0:7, a prvu povijesnu pobjedu u Prvoj ligi ubilježile su u međuvremenu kod Neretve u Metkoviću 0:3.

Za igračice Jure Perkovića današnja će utakmica svakako biti novo iskustvo, ali i prilika da pokažu koliko su napredovale u prethodnom razdoblju te pokušaju pomrsiti račune favoriziranom protivniku.

– Očekuje nas teško gostovanje protiv jakog protivnika, ali dobro smo se pripremile i dat ćemo sve od sebe da pružimo što bolji otpor i ako to bude moguće, pokušamo iznenaditi Dinamo – kazala je Ksenija Medini, najiskusnija igračica Donata.