16 kol 2022
Odbojkaši Zadra gosti Splita. Marin Masnić: “Mogli bi se kući vratiti s bodovima. Igramo dobro!”
Odbojka

Odbojkaši Zadra gosti Splita. Marin Masnić: “Mogli bi se kući vratiti s bodovima. Igramo dobro!”

Dvije pobjede i dva poraza učinak je odbojkaša Zadra nakon uvodna četiri kola domaće Super lige. Očekivano, moglo bi se reći, jer Zadrani su poraze upisali protiv nominalno jačih ekipa Rijeke i Mladosti, dok su do pobjeda stigli protiv dvije ekipe iz istog ili sličnog kvalitativnog razreda s čime u taboru momčadi s Višnjika mogu biti itekako zadovoljni.

Sada slijedi Split. Ekipa koja Zadranima tradicionalno ne leži i protiv koje su zadnju pobjedu upisali još tamo u studenom 2016. godine pod okriljem Prve lige. Ipak, statistika je jedno, a utakmica nešto posve drugo. Dobre partije pružene u dosadašnjem dijelu prvenstva Zadranima sasvim sigurno nude optimizam kako bi se i u Splitu dalo napraviti nešto više.

– Čak i ovu utakmicu koju smo u srijedu odigrali protiv Mladosti u Zagrebu iskoristili smo za pripremu dvoboja protiv Splita. Moram reći da ove sezone igramo dobro i stvarno se nadam da bi se protiv Splita, koji je jedna iskusna momčad i koji je dobro posložen na svim pozicijama, mogli predstaviti u dobrom svijetlu i da bi se mogli vratiti kući s bodovima  – kaže trener Zadra, Marin Masnić.

Utakmica na splitskom Poljudu počinje u 19 sati.