29 ožu 2024
Sonik Puntamika ugrabila veliku pobjedu na gostovanju kod Dubrave Furnir
Domaća košarka

Sonik Puntamika ugrabila veliku pobjedu na gostovanju kod Dubrave Furnir

Košarkaši Sonik Puntamike su u 4. kolu HT Premijer lige stigli i do treće ovosezonske pobjede. Rezultatom 80:77 Puntamičani su u Dubravi bili bolji od momčadi Furnira. Za napomenuti je i kako je ovo bila druga gostujuća pobjeda igrača Hrvoja Vlašića koji su u prva četiri kola samo jednom bili domaćini.

– Veliki dio utakmice Furnir je kontrolirao rezultat, a mi samo break napravili u zadnjoj četvrtini utakmice i okrenuli rezultat u pravo vrijeme. Imali smo jako težak problem u suradnji Brzoje i Branković. Kada je bilo najpotrebnije imali smo nekoliko dobrih obrana uz realizaciju Rašića i Šalije. Ovo je za nas vrijedna pobjeda – istaknuo je nakon susreta trener Zadra Hrvoje Vlašić.

Goste je do pobjede predvodio Sandro Rašić s 20 koševa, a slijedio ga je Marino Šarlija sa 17 poena. Kod domaćina najefikasniji je bio bivši igrač KK Zadar Mislav Brzoja koji je imao 22 ubačaja.

Sonik Puntamika se tako nakon četiri kola u ovom trenutku nalazi na diobi drugog mjesta s omjerom od tri pobjede i jednog poraza. U idućem kolu u Jazinama igraju protiv Splita.

Foto: Šime Zelić/KK Sonik Puntamika