18 kol 2022
Kuglači Zadra u Mocirama domaćini Velebitu. Marijo Baljak: “Pobjedom se iskupiti za poraz u Čakovcu!”
Kuglanje

Kuglači Zadra u Mocirama domaćini Velebitu. Marijo Baljak: “Pobjedom se iskupiti za poraz u Čakovcu!”

Nakon dvotjedne pauze kuglači Zadra ponovno će odigrati utakmicu pod okriljem Prve domaće lige. U kuglanu Mocire u subotu stiže ekipa Velebita s kojom Zadrani već godinama gaje prijateljski odnos. Naravno, samo van staza. Jer kada utakmica krene ti se odnosi stavljaju po strani i konačan cilj i jednim i drugima postaje pobjeda.

– Ja na ništa drugo ni ne pomišljam. Sve osim naše pobjede bilo bi veliko iznenađenje – kaže kapetan Zadra Marijo Baljak koji je i pojasnio zašto smatra da su toliko izraženi favorit protiv ekipe koja u svojim redovima ima dosta iskusnih igrača.

– Velebit je prije dva tjedna imao proboj koronavirusa u ekipu i koliko čujem oni u Zadar dolaze oslabljeni. Mi smo na našim stazama ionako favoriti, a s tom dodatnom spoznajom da dolaze bez nekoliko standardnih igrača mislim da je sve jasno. Uostalom, mi se moramo iskupiti i za lošu prezentaciju u Čakovcu u prošlom kolu gdje smo svi skupa zakazali – zaključio je Baljak.

Utakmica u kuglani Mocire igra se s početkom u 15 sati. Zbog loše epidemiološke situacije i ovaj će se dvobojod igrati bez gledatelja.