18 kol 2022
NAKON PORAZA OD GORICE Zadar na Višnjiku domaćin Alkaru
KK Zadar

NAKON PORAZA OD GORICE Zadar na Višnjiku domaćin Alkaru

Košarkaši Zadra u četvrtom kolu HT Premijer lige danas u dvorani Krešimir Ćosića dočekuju Alkar. Idealan je to protivnik za vidanje rana nakon poraza kod Gorice jer gosti iz Sinja definitivno se ne mogu svrstati u isti kvalitativni rang sa Zadranima koji s današnjim ogledom ulaze u pakleni ritam odigravanja utakmica svakih nekoliko dana. Čak četiri u narednih osam.

Uz ovu sa Alkarom, očekuju ih još ogledi protiv Mornara u petak i Mege u nedjelju u ABA ligi te Vrijednosnica Osijek u domaćem prvenstvu koja je na rasporedu iduću srijedu.

https://www.mixcloud.com/JureBubi/mršić-uoči-alkara/

– Kao što vidimo u Premijer ligi svako svakoga može pobijediti. Alkar igra dobro, sigurno ćemo morati biti koncentrirani i igrati dobru pravu obranu kako bi pobijedili.  To nam je osnovni cilj, da se nakon poraza u Gorici što prije vratimo na pobjedničke staze – kaže trener Zadrana, Veljko Mršić.

A da će se navijači opet radovati uvjeren je centar Zadra, Jure Planinić.

– Nakon poraza protiv Gorice analizirali smo utakmicu i pripremili se za Alkar. Mislim da smo favoriti u toj utakmici, ali to moramo dokazati i na terenu. Nadam se da će doći navijači kao što su došli protiv Cibone da nam opet budu podrška s tribina – rekao je Planinić.

Utakmica počinje u 18 sati. Dodajmo i kako je u subotu krenula i prodaja godišnjih ulaznica za tekuću sezonu, a iz kluba su poručili kako će za dvoboj protiv Alkara vrijediti i pretplata od prošle sezone.