16 svi 2021
Treća runda elitnog razreda je donijela prvo iznenađenje
Futsal

Treća runda elitnog razreda je donijela prvo iznenađenje

Tin je do sada djelovao nezaustavljiv i samo čudo ga je moglo zaustaviti. Ipak nije stvar čuda nego odlične igre Vrsi i plod toga je neriješen rezultat. S time da Vrsi više mogu žaliti za pobjedom u dvoboju Ml.Jarmanović-Bubo Marković.

Gauni su startali furiozno i vrlo brzo poveli Varoš. No, Čurjurić i Bugarija su stisli po gasu i krenula je jednosmjerna ulica u kojoj je Varoš upisala visoku pobjedu, a Gaunima ostaje nada u sljedećoj rundi.

Sveti Ante Plovanija, klubovi prijateljskog karaktera, su ukrstili koplja u kasnu nedjeljnu uru. Bez dosta igrača u postavi Sveci su se hrabro držali i stajali na terenu te su preko dvojca Šimun Popov-Perica Šare stigli do pobjede dok trupama Jurića slijedi iskupljenje.

Stanovi su dosta brzo, do poluvremena, riješili Primorac i tako im nanijeli novu brigu. S obranom u rangu dječjeg vrtića se ne može u gornji dom dok je u legendarnoj garaži na Stanovima zasvirala veselija pjesma.

Svega je bilo u odličnom dvoboju Idasse Nadin i Murvice. Puno preokreta i golova, poteza za prste polizati i pobjede Idasse. Murvica je dugo kontrolirala igru i rezultat te je bila bliža pobjedi, pogotovo polovicom nastavka. Međutim, kvaliteta i mentalna snaga Vinketinih vinara je donijela veliku pobjedu na krilima Antonija Repića.

Lokalni derbi između Sambe i Poljica je otišao bliže magistrali.Od prve minute igra i veća želja za pobjedom je bila u redovima Sambe, a rani pogodak je usmjerio utakmicu u njihovo dvoriste i pozdrav Poljicima od utakmice i bodova.

Sveti Josip, ali Bašić, je glavni motor Kontrol biroa i njegov rani pogodak je donio bodove kontra Bilog Briga. Oslabljeni rosteri u oba tabora nisu smetali da gledamo dobru i napetu utakmicu, no takoreći bez golova, pardon jedan gol popularnog Baše.

Ploča svojom borbom, ali i znanjem,drži lijepu poziciju na tablici. Najnovija pobjeda nad Puntamikom je čista kao suza, a probudio se i Nino Jurjević, strijelac dva zgoditka. Puntamici ostaje za sada nula na bodovnom računu i vrijeme je da se obitelj probudi.

Tekst: Krešimir Zrilić