Odbojkaši Zadra na Višnjiku domaćini Rovinju

Vrijeme čitanja: < 1 min

Odbojkaši Zadra u drugom kolu Superlige u nedjelju na Višnjiku dočekuju Rovinj. Ovaj susret trebao je prvotno biti odigran u Istri, no kako su Zadrani ovog vikenda domaćini završnice PH za mlađe kadete, s Rovinjom je postignut dogovor o zamjeni domaćinstva pa će igrači Marina Masnića i drugu utakmicu na startu nove sezone odigrati kod kuće.

Rovinj, baš kao i Zadar u prvom je kolu upisao poraz. No, dok su Zadrani na domaćem parketu izgubili od Rijeke, Rovinj je poraz pretrpio u gostima kod zagrebačke Mladosti koja je uz momčad Ribola Kaštela najveći favorit za osvajanje prvenstva.

Stoga je teško prognozirati konačan ishod sutrašnjeg dvoboja, no da ih ne očekuje jedna lagana utakmica uvjeren je kapetan Zadra, Antonio Surać.

– Za razliku od lani Rovinj se pojačao za pet igrača i puno je ozbiljniji protivnik negoli je to bio prošle godine. Mi jesmo malo umorni, s obzirom da nam prvi dizač Luka Buljat sad nastupa na ovoj završnici za mlađe kadete, ali probat ćemo skupiti snagu i odigrati najbolje što možemo pa kako na kraju ispadne.

Antonio Surać

Utakmica u dvorani 4 ŠC Višnjik počinje u 17 sati, a kao i prošla i ova će se igrati bez prisustva gledatelja.