16 svi 2021
Hrvoje Vlašić, trener KK Sonik Puntamika uoči dvoboja sa Šibenkom: “Možemo do nove gostujuće pobjede”
Domaća košarka

Hrvoje Vlašić, trener KK Sonik Puntamika uoči dvoboja sa Šibenkom: “Možemo do nove gostujuće pobjede”

Košarkaši Sonik Puntamike u 2. kolu HT Premijer lige gostuju na Baldekinu kod Šibenke.

Nakon fantastičnog otvaranja sezone i visoke pobjede ostvarene u Čavlima protiv Škrljeva 62-93 u zadarskim redovima ‘spuštaju loptu na zemlju’, ali ne skrivaju ambicije uoči susjedskog derbija sa Šibenčanima.

Šibenka je u prvenstvo krenula s visokim porazom od Zadra. Mislim da to nije realna slika njihove momčadi. Očekujem tešku utakmicu i veliku borbu od početka do kraja. Njihov motiv će, s obzirom na ishod prve utakmice, biti velik. Moramo biti strpljivi te se oduprijeti čvrstoj i agresivnoj obrani koju će Šibenka pokušati odigrati protiv nas. Polako, korak po korak slažemo mozaik, korak po korak rastemo. Nitko od igrača nije u top formi, međutim na optimizmu kojeg nosimo iz Škrljeva i na odličnom radu kojeg smo prakticirali ovaj tjedan na treninzima gradimo naše ambicije. U dobrom smo ritmu i dat ćemo sve od sebe da ostvarimo pobjedu, izjavio je uoči gostovanja na Baldekinu trener zadarske momčadi Hrvoje Vlašić.

Utakmica Šibenka – Sonik Puntamika na rasporedu je u subotu 26. rujna s početkom u 17 sati uz izravan prijenos na Hrvatskom radiju Zadar i stručne komentare košarkaškog trenera Umberta Piasevolija te na HKS TV-u.

Tekst: B. Tabak

Foto: Šime Zelić