SAMO LANJSKI PRETPLATNICI Zadar će na utakmici protiv Cibone ipak imati podršku s tribina

Vrijeme čitanja: < 1 min

Utakmica 2. kola HT Premijer lige protiv Cibone izgleda da će se odigrati u predviđenom terminu, odnosno u petak 25. rujna u 18 sati u Dvorani Krešimira Ćosića. Ova odluka još nema službenu potvrdu od strane HKS-a, no neslužbeno se doznaje kako su u Savezu skloniji tome da odgode ne bude i da se utakmica odigra po unaprijed zakazanom terminu.

Isto tako, od KK Zadar doznajemo kako će za taj susret biti dozvoljen ulazak gledatelja u dvoranu. Ipak, neće svi oni koji su naumili moći uživo popratiti ovaj dvoboj. U dvoranu će moći tek oni koji imaju godišnju ulaznicu od prošle sezone.

Naravno, zbog trenutne pandemije gledatelji će se morati pridržavati određenih mjera. Tako će pri ulasku u dvoranu navijači morati pokazati svoju osobnu iskaznicu i ostaviti kontakt broj. Također, svakom će se navijaču mjeriti tjelesna temperatura. Navijači koji su imali godišnju ulaznicu prošle sezone, a trenutno je fizički nemaju mogu doći na utakmicu uz osobnu iskaznicu na ime čija je bila ulaznica što će se uspoređivati s popisom svih godišnjih pretplatnika. Svi koji će dolaziti, a imaju ulaznicu koja je na ime tvrtke (sponzorske godišnje ulaznice) moraju uz predočenje osobne iskaznice ostaviti svoje podatke (ime, prezime i kontakt broj).

U dvorani će navijači morati sjediti na svakom četvrtom sjedalu što će biti dodatno označeno. VIP, obiteljski VIP i press tribine bit će zatvorene, dok će prsten i tribina biti otvorene uz slobodno sjedenje. Svi će morati nositi masku tijekom cijele utakmice, a u dvorani će biti dostupno sredstvo za dezinfekciju.

Dva ulaza će biti otvorena (B i D) od 16:30h, a zbog cijelog ovog procesa iz KK Zadar mole sve da dođu ranije kako bi se izbjegla gužva na ulazu.