Sonik-Puntamika HT Premijer ligu sutra otvara u gostima kod Škrljeva

Vrijeme čitanja: 2 min

Košarkaši Sonik Puntamike novu sezonu HT Premijer lige otvaraju sutra u Čavlima, u dvorani Mavrinci, gdje ih očekuje susret prvog kola protiv momčadi Škrljeva.

Škrljevo je dobra momčad s kontinuitetom igranja HT Premijer lige. Imaju vrlo dobrog centra Arkima Martina Robertsona, pojačali su se na poziciji razigravača s Adnanom Arslanagićem i Tonijem Jelenkovićem, tu je još nekoliko pojačanja poput Jure Gunjine, Ivana Vrgoča i Marija Rajčića, pa rekonvalescent Josip Barnjak. Naglašavam kako su vrlo neugodna i agresivna momčad, posebice kada igraju doma. Mi s druge strane krećemo u prvenstvo bez Jakova Vladovića i Marina Šarlije koje valja čekati još neko vrijeme. Imamo dosta oscilacija u igri, od odličnog do lošeg i obrnuto. Tu liniju moramo izravnati, smanjiti propadanja koja nam se događaju. Nema dvojbe da ova momčad Sonika ima kvalitetu, no još uvijek nije sve optimalno. Ipak, ne idemo na put s istaknutom bijelom zastavom. Sigurno je da ćemo tražiti svoju šansu, a ona će nam se ukazati ako uspješno odgovorimo na agresivnost domaćina, rekao je uoči susreta trener Sonik Puntamike Hrvoje Vlašić.

Hrvoje Vlašić

Susret Adria Oil  Škrljevo – Sonik Puntamika prenosit će HRT Radio Zadar te HKS TV. Utakmica se igra s početkom u 19 sati.

KK Sonik Puntamika – sezona 2020/21

Trener: Hrvoje Vlašić

Pomoćni trener: Stipe Kuliš

Kondicijski trener: Josip Miliša

Liječnik: dr. Zorislav Šušak

Fizioterapeut: Nikola Lukić

Sportski direktor: Pero Perić

Službeni fotograf: Šime Zelić

Predsjednik: Mirko Jošić

Igrači:

#4 Filip Jošić

#5 Jakov Vladović

#6 Dino Palčić (C)

#7 Sandro Rašić

#8 Lovre Runjić

#9 Marino Šarlija

#10 Dino Ninčević

#11 Tomislav Cvitković

#12 Marin Vručinić

#13 Vito Barbaroša

#14 Dominik Zelanto

#15 Josip Jukić

#16 Šime Keserović

#17 Pave Dunatov

#19 Juraj Brajčić*

#20 David Pavin*

#21 Niko Manojlović

#25 Teo Petani

#66 Antonio Jurjević

*Zanimljivo je da su seniorskoj momčadi, prvi puta u povijesti kluba, priključena i dva kadeta i to David Pavin rođen 2005. te Juraj Brajčić rođen 2004. godine.

Foto: Šime Zelić /KK Sonik-Puntamika