T. Cvitković, KK Sonik Puntamika: “Možemo igrati sa svima, želja je biti u gornjem domu”

Vrijeme čitanja: < 1 min

Završni dio priprema odrađuju i u drugom zadarskom premijer ligašu KK Sonik Puntamika. Puntamičani koji su doveli novog trenera Hrvoja Vlašića znatno su i pojačali svoje redove.

Iza njih su dvije zadnje odigrane kontrolne utakmice, u Jazinama su bili bolji od Alkara dok je u drugi dvoboj ovih dvaju suparnika koji je odigran u Sinju završio bez pobjednika.

“Rekao bih da su pripreme dobro prošle, novi trener Vlašić je stigao, uz pomoć Kuliša i kondicijskog trenera Miliše radilo se jako dobro i u odličnom smo stanju. Nekako su nam boljka ulasci u utakmicu, to moramo popraviti i vjerujem da će tako biti. Zadnji je tjedan uoči početka lige i na nama je da svoje nedostatke svedemo na minimum” – dodao je Tomislav Cvitković, igrač KK Sonik Puntamika.

Očekivanja od sezone.

“Vjerujem da se s pravom nadam gornjem domu, to je ono čemu težimo i na nama igračima je da to pokušamo i realizirati. Dosta je novih igrača, međutim, imamo kvalitetan kadar i nakon što se još bolje uigramo za očekivati je da ćemo biti još puno bolji. Pogotovo kod kuće u Jazinama moramo biti jako dobri i čvrsti”.

Škrljevo za početak.

“Gostujemo kod njih, odlična momčad, sigurno će biti zanimljiva utakmica. Bilo bi lijepo sezonu otvoriti pobjedom, sve ćemo dati da se u Zadar vratimo s dva boda” – za kraj će Cvitković.

Foto: Šime Zelić /KK Sonik Puntamika