27 stu 2021
Zadranka Vanja Tokić odlazi na Svjetsko prvenstvo u bodybuildingu
Ostali sportovi

Zadranka Vanja Tokić odlazi na Svjetsko prvenstvo u bodybuildingu

Ni pandemija koronavirusa ovu svestranu Zadranku nije omela na svom putu prema uspjehu. Svjetsko prvenstvo u bodybuildingu održat će se u Sloveniji, u Brežicama 19. rujna, a Vanja će nastupiti u tri kategorije: sport model, fitness model i fitness model plus 40. Ovo natjecanje bilo je planirano u lipnju, ali je zbog pandemije odgođeno za rujan.

Podsjetimo, Vanja je na prošlogodišnjem Svjetskom prvenstvu osvojila tri pehara u kategorijama sport model, fitness model small i fitness model 35+. Svi natjecatelji koji su dobili pozivnicu za sudjelovanje, moraju imati negativan test na COVID.

Vanja u Sloveniju putuje s ocem, Zoranom Tokićem, trenerom i predsjednikom bodybuilding kluba Hulk iz Zadra. Tokić će također nastupiti i to u kategoriji 60+.

Vanja kaže kako je cijelo vrijeme trenirala i održavala formu te da je istom zadovoljna. Cilj joj je ponoviti prošlogodišnji uspjeh. Ističe kako joj je od samog početka najveća podrška obitelj i prijatelji te da bez njih ništa ne bi moglo biti moguće.