04 pro 2021
Nedjelja, Višnjik: Dođi i postani Zadarska mažoretkinja!
Ostali sportovi

Nedjelja, Višnjik: Dođi i postani Zadarska mažoretkinja!

U deset godina postojanja Zadarske mažoretkinje ostvarile su niz sjajnih rezultata, a prošle su godine nagrađene i Grbom gradonačelnika Grada Zadra za promicanje plesa i sporta. Uz mnoga natjecanja u Hrvatskoj i Europi na kojima nastupaju, njihova prisutnost na brojnim sportskim, kulturnim i humanitarnim manifestacijama u našem gradu i županiji postala je gotovo nezaobilazna pojava.

Udruga “Zadarske mažoretkinje” punopravni je član Hrvatkog mažoret saveza te redovito nastupa na državnim i europskim prvenstvima. Prošle su godine tako, na EP u Francuskoj, Zadranke osvojile prvo mjesto u juniorskoj konkurenciji.

Udruga ima velik broj članica svih uzrasta, od djevojčica vrtićke dobi pa sve do seniorske formacije.

Upisi u “Zadarske mažoretkinje” za djevojčice i djevojke od 4 do 24 godine su u tijeku, a kontakt za sve informacije je Željka Vitlov, predsjednica Udruge: Tel: 091 593 9677, E-mail: mazoretkinje.zadar@gmail.com

Svi zainteresirani za upis ili samo znatiželjni da saznaju nešto više o aktivnostima Udruge i mažoret plesu pozvani su i ove nedjelje, 13. rujna, u 14 sati u dvoranu br. 1 Športskog centra Višnjik.

Zadarske mažoretkinje nude profesionalan pristup radu, učenje vještini mažoret plesa, ali i mnogo zabave, druženja i pozitivne energije.

Dođite i pridružite im se!