18 kol 2022
“Radno ljeto za KK Pakoštane”
Košarka

“Radno ljeto za KK Pakoštane”


S obzirom na ovu novonastalu situaciju u KK Pakoštane nisu bili u mogućnosti održavati treninge tijekom ožujka, travnja i svibnja mjeseca.

Čim se stanje koliko toliko normaliziralo u klubu su odlučili da ovo ljeto neće raditi uobičajenu ljetnu stanku.Odlučili su se za rad što se pokazalo kao pun pogodak. Radili su dečki pod vodstvom trenera Dinka Mandića na vanjskim terenima OŠ Pakoštane u večernjim terminima, tako da su se djeca uspjela i kupati i trenirati.

Treniralo se u grupama, obzirom na dob djece ali i pokušali su raditi tako da u grupi bude što manje djece. Svaka grupa imala je po četiri do pet treninga tjedno. Ističu kako je odaziv djece bio više nego zadovoljavajući, te da su sve svoje zadatke marljivo izvršavali.

Dinko Mandić, trener KK Pakoštane.

“Također, moram kazati kako smo omogućili i drugoj djeci, gostima mjesta Pakoštane da sudjeluju u radu na našim treninzima. Naime, već tradicionalno u Pakoštane dolaze djece iz svih krajeva Hrvatske koja se bave košarkaškim sportom te žele spojiti ugodno s korisnim. Na taj način djeca se upoznavaju, šire svoja prijateljstva”.

Dodao je na kraju Mandić da s početkom nove školske godine dolaze nove obveze, novi izazovi kako u školi tako i na treninzima.