17 sij 2022
Pet nogometnih klubova postiglo dogovor sa ŠC Višnjik
Mlađe kategorije

Pet nogometnih klubova postiglo dogovor sa ŠC Višnjik

Zanimljiv sastanak održan je danas na Višnjiku, a sudjelovali su gotovo svi zadarski nogometni klubovi te predstavnici Športskog centra Višnjik. Tema je bila raspored termina na nogometnim terenima u novoj sezoni, s naglaskom na veliko igralište, na kojemu će tijekom ovoga mjeseca biti dovršeno postavljanje umjetne trave, čime će svi klubovi dobiti još bolje uvjete za rad.

Sastanku su, uz domaćina Denisa Karlovića, direktora ŠC Višnjik, prisustvovali i predstavnici klubova: NK Abeceda, NK Zadarnova, NK Zadar 1965, NK Zara te ŽNK Donat. Nakon konstruktivne rasprave te pohvala na račun ŠC Višnjik za dosadašnju suradnju, predstavnici klubova vrlo su brzo pronašli zajednički jezik te dogovorili raspored termina, sukladno vlastitim potrebama.

U konačnici su, uz zahvalnost upravi ŠC Višnjik na čelu s Denisom Karlovićem, svi klubovi izrazili zadovoljstvo postignutim dogovorom te jedni drugima poželjeli sreću u nadolazećoj sezoni.

Lijep je to primjer kako u zadarskom sportu, unatoč različitoj boji dresa, klubovi mogu uspostaviti međusobnu komunikaciju i postići dogovor kojim će svi biti zadovoljni, a u konačnici i što je najvažnije na dobrobit samih članova, odnosno polaznika nogometnih škola.