19 tra 2024
Igor Škorput novi je trener NK Abecede
Mlađe kategorije

Igor Škorput novi je trener NK Abecede

Nogometni klub Abeceda predstavio je danas novo trenersko pojačanje. Riječ je o Igoru Škorputu, 34-godišnjem magistru kineziologije, koji je prethodno sedam godina radio u školi nogometa NK Zadar. Škorput je tako postao još jedan u nizu kvalitetnih trenera koji, nakon netransparentnog pokušaja prebacivanja iz NK u HNK Zadar, nisu ostali u klubu pod okriljem grada, već su svoju sreću odlučili potražiti drugdje. Abeceda je tu priliku iskoristila te će Škorput u novom klubu biti zadužen za vođenje druge momčadi mlađih pionira te za individualni rad.

  • Drago nam je da smo u naš tim doveli prof. Igora Škorputa kojeg već duži period pratimo. Igor je trenerska kvaliteta i osobnost koji iza sebe ima zavidne rezultate u prijašnjem klubu. Izuzetna nam je čast da će naša djeca raditi s ovakvim stručnjakom te mu želimo puno sreće i uspjeha – rekao je Jure Perković, voditelj škole nogometa NK Abeceda.
  • Magistar sam kineziologije, sedam godina sam radio u školi nogometa NK Zadar gdje sam šest puta osvajao prvenstvo te brojne turnire. Prepoznao sam ambiciju Abecede i na poziv uprave odlučio sam pristupiti i pomoći sa svojim iskustvom i radom u daljnjem napretku kluba – izjavio je ovom prilikom Škorput.