11 kol 2022
Marko Pinčić novi trener Zagore
Nogomet

Marko Pinčić novi trener Zagore

Marko Pinčić novi je trener Zagore, objavio je trećeligaš iz Unešića na svojoj službenoj facebook stranici. 47-godišnji zadarski nogometni stručnjak u seniorskoj je karijeri do sada vodio Lokomotivu, Lučko i Zadar, gdje je bio i voditelj škole nogometa.

Nakon planski provedenog gašenja NK Zadra te osnivanja novoga kluba bez plana i programa od strane iste grupacije ljudi, Pinčiću je ponuđeno da prijeđe u HNK Zadar, no on je u konačnici ipak odlučio da ne želi biti dio te netransparentne priče. I nakon kratkog odmora stigla je ponuda iz Unešića.

  • Jako sam zadovoljan što ću biti trener Zagore. Prije svega, želim se zahvaliti predsjedniku Mariju Paiću na ukazanom povjerenju i siguran sam da zajedno možemo postići lijepe rezultate. Nakon odlaska iz Zadra, bilo mi je važno da se malo odmorim, jer je to bilo zaista stresno razdoblje, ali i da ne napravim preveliku stanku. I eto, nekako u pravo vrijeme došla je ponuda iz Unešića. Maksimalno sam motiviran za novi izazov i jedva čekam prionuti na posao – kazao je Pinčić, koji je na klupi Zagore naslijedio još jednog bivšeg trenera Zadra, legendarnog Vjerana Simunića.