01 svi 2024
Subašić i prijatelji oduševili mlade otočane
Nogomet

Subašić i prijatelji oduševili mlade otočane

Najbolji golman na najljepšem igralištu na svijetu – tako je najavljen trening Danijela Subašića i prijatelja na igralištu Svetog Mihovila u Sutomišćici, koji je opravdao očekivanja nogometnih sladokusaca.

Legendarni vratar Vatrenih, koji je bio jedan od ključnih igrača u pohodu na svjetsko srebro u Rusiji, održao je jednosatni trening na igralištu Foša zajedno s još jednim vratarom poniklim u poznatoj, zadarskoj školi, Krševanom Santinijem. Sve to pod budnim okom Tomislava Rogića Tumbe, stručnjaka koji je trenutno pomoćnik Igora Štimca u reprezentaciji Indije, a prethodno je bio trener vratara u Šahtaru, Zenitu, Club Bruggeu, Zadru, Hajduku i hrvatskoj nogometnoj reprezentaciji.

Nakon treninga Subašić je strpljivo dijelio autograme i fotografirao se s polaznicima škole nogometa Svetog Mihovila.

– Ponosni smo što je Subašić odlučio jedan trening održati na našem igralištu, a to doživljavamo kao još jedno priznanje radu našeg kluba. Bio je zadovoljan cjelokupnim boravkom na otoku, a naši mladi nogometaši mogli su uživo vidjeti vrhunski trening vratara. Hvala i Tomislavu Rogiću koji je bio jedan od inicijatora ove suradnje, a Krševan Santini je ionako uključen u rad našeg kluba tako da je i njemu, vjerujem, bilo zadovoljstvo sudjelovati na treningu. Kao što smo već navikli naše prijatelje i navijače, u skoroj budućnosti bit će još atraktivnih događanja na našem igralištu – poručio je Krešimir Jaklin, voditelj škole nogometa Nšk sv. Mihovila.

Foto: Naši školji