25 tra 2024
Završnica Zadarske ljetne lige
Košarka

Završnica Zadarske ljetne lige

Došlo je i polufinalno vrijeme, vrijeme u kojem se može potvrditi karta za finale.

Dvije utakmice koje će biti tvrde izlučit će tako dva finalista, a svi žele tamo. Puno je pitanja pred polufinala, a samo neka su; hoće li Ivan Atelj imati pomoć u skoku, može li Josip Škara ponoviti prošlotjednu predstavu, leži li na plećima Nikole Jadrijeva velik teret te je li došlo vrijeme za Tonija Kolanovića?

Petak, 7.8.2020.

20:10 | KK JADERA TALVI PUTOVANJA – KK VOŠTARNICA

Momčad Jadera Talvi putovanja želi napraviti korak dalje, a kao dokaz tomu je i činjenica da je momčad morala sudjelovati na plivačkom maratonu Preko – Zadar. Ostaje nam za vidjeti hoće li ovaj spartanski režim priprema pred utakmicu polučiti uspjeh. S druge strane, Voštarnica pod dirigentskom palicom Buterina prikazuje sve bolju igru, a svoju formu su tempirali baš za ovaj vikend. Odgovor na pitanje hoće li Marko Atelj biti na prošlotjednom nivou dat će nam ime pobjednika ovog susreta.

22:10 | KK SMILJEVAC – KK SFINGA STAFFORDI

U kratkom razgovoru sa stručnim stožerom Smiljevca dalo se naslutiti da je ovo utakmica u kojoj Toni Vidaić mora procvjetati. Ima li Klarić s druge strane lijek za ovu glavobolju ili će Vidaić uzeti lovorike? Popularni Lampa ima još poneki skriveni as u rukavu pripremljen za Smiljevac, a bit će zanimljivo vidjeti kako će probati neutralizirati unutarnju liniju dvojca Mlinar – Dražović. Bitka pod obručem naginje na stranu Smiljevca dok su ostala područja u izjednačenom tonu.

FINALNI DAN

Subota, 8.8.2020.

Dan nakon polufinala očekuje nas i veliko finale Zadarske ljetne lige 2020! Kao uvertira u taj dvoboj, poslužit će utakmica za 3. mjesto koja počinje u 20:10, a prema rasporedu finale je predviđeno za 22:10. 

Foto: Šime Zelić