23 lis 2021
ŠKSV Arno: Tri zlata Rie Longin na državnom prvenstvu
Skokovi u vodu

ŠKSV Arno: Tri zlata Rie Longin na državnom prvenstvu

Športski klub skokova u vodu Arno sudjelovao je na prvenstvu Hrvatske za kadete i juniore u Rijeci s tri natjecatelja koji su osvojili 9 medalja.

Ria Longin stigla je do 3 zlata (1m, 3m i toranj) i srebro u sinkro na 3m, Maria Magaš 2 srebra (toranj i sinkro na 3m) i 2 bronce (1m i 3m) a Aryan Beri osvojio je srebro sinkro na 3m.

Ria je potvrdila dominaciju u svojoj kategoriji i sada prelazi u višu kategoriju i nadamo se istim ili još boljim rezultatima.

Maria nije uspjela ostvariti normu iako je bila blizu. S tornja je zaostala samo za bod od Rie a kako u istoj kategoriji ostaje i iduću godinu nadaju se u klubu još sjajnijim medaljama.

Aryan je svoju rolu završio u kadetima te prelazi u kategoriju mlađih juniora u kojoj ima jako dobrih natjecatelja te mu neće biti lak posao i osvajanje medalja ali nadaju se još ozbiljnijem radu i ostvarenju njegovih ciljeva.

Sve ove medalje posvećene su Ginu Longinu koji je dan prije odlaska na natjecanje slomio nožni prst koji ga je spriječio da se domogne medalje koju je sigurno zaslužio. I on ostaje u istoj kategoriji i sljedeće godine te se nadamo dobrim rezultatima.

Svi u klubu imaju odmor do početka škole u rujnu.