11 kol 2022
Nogometno igralište na Višnjiku dobit će umjetnu podlogu
Nogomet

Nogometno igralište na Višnjiku dobit će umjetnu podlogu

Na nogometnom igralištu u sklopu ŠC-a Višnjik danas započinju radovi na zamjeni prirodnoga travnjaka umjetnim kao sastavni dio kontinuiranoga ulaganja u sportsku i rekreacijsku infrastrukturu. Temeljem javnoga natječaja za izvođača je izabrana tvrtka Jadro d. o. o., a ugovoreni rok za izvođenje radova jest 60 dana.

„Taj travnjak je zadnja sportska infrastrukturna stvar što se tiče otvorenih terena koju nismo napravili a koja je zaista u lošem stanju. S obzirom da na tom travnjaku trenira više nogometnih klubova iz cijele Zadarske županije sa preko tisuću djece došao je i on na red. Kada radovi budu gotovi na njemu će se moći trenirati po cijele dane“, kazao nam je direktor ŠC Višnjik Denis Karlović.

Iz Višnjika su obavijestili kako će tijekom radova na snazi biti odgovarajući režim kretanja, a zbog sigurnosnih razloga neće biti moguće održavati jedan dio atletskih aktivnosti. ŠC Višnjik će u koordinaciji s Gradom Zadrom za potrebe atletičara koji održavaju bacačke programe privremeno osigurati prostor na nogometnom igralištu Bagat o čemu je informiran i Atletski savez zadarske županije kao krovno tijelo za atletiku na ovom području.