19 kol 2022
Mateo Troskot: Tenis je super igra, sunce sija, trava raste, ptice lete, ja nabijam lopticu reketom 😁
Ostali sportovi

Mateo Troskot: Tenis je super igra, sunce sija, trava raste, ptice lete, ja nabijam lopticu reketom 😁

Kod žena je pobjedu u proljetnoj teniskoj ligi rekreativaca ostvarila Antonija Goja dok je kod muškaraca najbolji prvi put bio Mateo Šime Troskot koji je u finalnom dvoboju nadigrao Domagoja Vidakovića 7:6,6:1.

“Dobar je osjećaj osvojiti prvo mjesto jer ima odličnih igrača u ligi, finale je bilo dosta teško psihički i fizički jer mi je Domagoj kako se kaže uspio ući u glavu ne dozvoljavajući mi da uđem u ritam dugih poena što ja volim, nego je maksimalno skratio poene forhend napadom i izlaskom na mrežu. Prvi set je bio baš igra živaca i otišao je na moju stranu, drugi je bio kudikamo lakši” – ističe Troskot.

Koliko se već bavi tenisom.

“Tenis sam malo trenirao kao dijete a rekreativno ga igram oko 5 godina. Odličan je sport i pronašao sam sebe u njemu i baš uživam”.

Nešto o ligi.

“Veliki pogodak i prava stvar za sve ljubitelje rekreativnog tenisa u županiji kojih je sve više. Ovaj sistem lige je stvarno odličan jer je jednostavan i pregledan i sve pohvale ekipi iz Zagreba koja je pokrenula ovakav tip lige, a pohvale i Tomi Paleki koji je sve vrhunski organizirao ovdje kod nas i napravio malo čudo za tenis u županiji” – pridodao je na kraju Mateo Šime.