U novih 15 plivača “Zadra junak se krije

Vrijeme čitanja: 2 min

Plivački klub Zadar nakon odrađenih 15 treninga obuke neplivača bogatiji je za 15 malih superjunaka.🐟 Grupe malih neplivača kroz 15 treninga vodili su treneri Željko Olujić i Ivan Karavida.

U obuci su sudjelovali: Mario Markulin, Matea Škara, Lara Bucić, Marko Bucić, Magdalena Marić, Lorena Šarić, Petra Pedisić, Mauro Longin, Mate Bevanda, Noa Modrić, Marta Gudelj, Lukrecija Karlović, Lovre Karlović, Emanuel Kapelari, Chiara Maria Babac, Maro Radulić, Pablo Šimičić, Iva Šimičić i Lana Babac.

Sva djeca, polaznici obuke, za svoj trud i zalaganje na treninzima nagrađeni su klupskom majicom, diplomom i prigodnim poklonima. Uprava kluba i treneri Plivačkog kluba Zadar svim superjunacima i njihovim roditeljimačestitaju na uspješnom savladanju programa.

Plivački klub Zadar je tu da Vam pokaže da i Vaše dijete može biti Superplivač! U trajanju od 15 sati organiziramo školu plivanja u kojoj nema ocjena! Za sve informacije i prijave u PK Zadar stojimo na raspolaganju na broju 099 803 8521 i putem e-maila na info@pkzadar.hr. U tijeku su prijave za upis u Obuku neplivača na bazenu Kolovare‼️

➡️Program obuke osmišljen je za djecu od 5 godina i starije koji se ne održavaju ili se slabo održavaju na vodi. Cilj obuke je da kroz igru i zabavu djeca savladaju osnovne elemente (disanje, plutanje, klizanje, rad rukama i nogama) te su nakon obuke samostalniji u vodi. Program obuke neplivača PK Zadar verificiran je od strane Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta. Nakon završene obuke mali plivači mogu nastaviti s treninzima u školi plivanja.⚠️