18 tra 2024
Goran Đoković: “Na Višnjiku i u Zadru je fantastično!”
Ostali sportovi

Goran Đoković: “Na Višnjiku i u Zadru je fantastično!”

Prije početka zadnjega dana velikog humanitarnoga zadarskoga teniskoga turnira u sklopu Adria Toura 2020. na Višnjiku, održana je kratka konferencija za novinare na kojoj je govorio Goran Đoković, stric Novaka Đokovića, svjetskog igrača broj jedan, inicijatora i organizatora Adria Toura 2020.

“Sve je impresivno. Imati ovakav turnir na jednom mjestu, počevši od Novaka koji je broj jedan na ljestvici, te uz sudjelovanje drugih vrhunskih igrača, te organizirati sve u relativno kratkom vremenu – fantastično je!”, ustvrdio je Goran Đoković dodavši da govori i u ime obitelji Đoković.

Potom je zahvalio Nikolini Babić i Nevenu Nakiću, predsjednici, odnosno dopredsjedniku Hrvatskoga teniskoga saveza, a posebno je istaknuo Denisa Karlovića, direktora ŠC-a Višnjik.

“Gospodin Karlović uradio je najviše što se moglo uraditi da uvjeti budu fantastični.
Nadalje, Goran Đoković istaknuo je i da je veoma impresioniran svojim dolaskom u Zadar („prvi put sam u ovom gradu“), te općim prijamom i raspoloženjem o čemu će uvijek reći da je bilo sve najbolje.”

Program zadnjega dana Adria Toura 2020. na Višnjiku:

14 sati: Ćorić – Krstin; poslije Zverev – Rubljev, Đoković – Serdarušić i Čilić – Petrović.

Finale će biti u 20 sati.

Nakon finala i svečane ceremonije, čime će završiti zadarsko izdanje Adria Toura 2020., na sjevernom parkiralištu ŠC-a Višnjik održat će se koncert na kojemu će nastupiti Petar Grašo.

Foto: ŠC Višnjik