Pevex liga: “Pobjeda Grdovića protiv Pašagića”

Vrijeme čitanja: < 1 min

Nakon dugo vremena opet se boksalo i to u Zagrebu gdje je održano 2. kolo Pevex lige. U ringu je bio i jedan predstavnik iz Zadra. Riječ je o boksaču BK Zadar, Nikoletu Grdoviću koji je nastupio u kategoriji do 81 kilograma. Iako je njegov protivnik trebao biti najavljeni Nikica Radonić u ringu se pojavio Jasmin Pašagić.

Dominirao je Grdović tijekom sve tri runde te je zasluženo i slavio.

„Sretan sam prije svega što sam napokon boksao a  zatim i radi pobjede. Da, trebao sam boksati protiv Radonića ali je izbornik Čalić preporučio da zamijenimo parove pa sam ja tako ušao u ring Pašagiću a Radonić se sastao s Uremovićem. Zadovoljan sam kako sam odradio meč jer je stanka ipak bila poduža. Međutim, pobjeda je tu i to mi puno znači i velik mi je poticaj za dalje“ – ističe Grdović.

Njegov trener Dragan Vidaić dodao je.

„Kao što je Nikoleto rekao vidjelo se da je pauza bila velika. Međutim, bio je bolji i njegova pobjeda je zaslužena. Problem je sparing, eto u Zadru nam je u susreti izašao Antonio Zubčić iz Banditsa sa svojim Grgecom te smo se uspjeli malo pripremiti za ovaj meč te im hvala na tome. Nadam se da će sada biti nešto više mečeva, uskoro bi trebalo biti novo kolo lige gdje će Grdović opet nastupiti. Da, ne bi bilo zgorega i u Zadru koji javni sparing održati, to je svakom boksaču od velikog značaja“ – zaključio je Vidaić.