KK Zadar objavio priopćenje zbog rada platformi

Vrijeme čitanja: < 1 min

Košarkaški klub Zadar na svojim je službenim stranicama danas objavio doista neobično priopćenje u kojem se zbog, kako piše, „neistinitih tvrdnji u javnosti“ obratio „medijskim platformama“. Doduše, nije specificirano o kojim se „platformama“ radi, onima koje crpe naftu, plin ili nešto treće, no red je i ovaj put priopćenje prenijeti u cijelosti.

  • Obzirom da je 04. lipnja 2020. godine u javnosti odjeknula informacija kako je gospodin Josip Sesar odbio ponudu Kluba za suradnju u nadolazećoj sezoni, Košarkaški klub Zadar s ciljem maksimalne transparentnosti želi razjasniti novonastalu situaciju. Zbog neistinitih tvrdnji u javnosti, koje prenose medijske platforme, vodstvo Kluba dužno je referirati se na iste te priopćiti kako službene, ali i neslužbene ponude za gospodina Josipa Sesara na mjesto trenera seniorske momčadi nije ni bilo. Navodi u kojima se spominje kako je trener Sesar odbio ponudu apsolutno su neistiniti i netočni – stoji u priopćenju KK Zadra.

Možda bi društvu s Višnjika/Jazina u ovim turbulentnim vremenima bilo bolje da malo kvalitetnije posloži situaciju u vlastitim redovima te se pozabavi unutarnjim problemima poput, primjerice, curenja informacija ili neozbiljnih izjava/objava djelatnika, no to je samo jedno viđenje situacije. Moguće je i da je ipak problem u „medijskim platformama“, koje ometaju mir u klubu i onemogućuju mu normalan rad.