20 tra 2024
B. Ćorić: Siguran sam da ćemo napraviti spektakl u Zadru
Ostali sportovi

B. Ćorić: Siguran sam da ćemo napraviti spektakl u Zadru

Najbolji svjetski tenisač Novak Đoković organizator je serije turnira od 13. lipnja do 5. srpnja pod nazivom Adria tour. Sve počinje u Beogradu 13. i 14. lipnja, zatim na red dolazi zadarski Višnjik 20. i 21. lipnja. Potom tour seli u Crnu Goru te Banja Luku.

Osam vrhunskih tenisača će nastupiti, uz Đokovića tu će još biti i Marin Čilić i Borna Ćorić, dolazak je potvrdio i Domik Thiem, očekuje se isto i od Alexa Zvereva, dolaze i Grigor Dimitrov i Viktor Troicki.

Borna Ćorić, jedan od najtalentiranijih tenisača na ATP Touru, pozdravlja Novakov trud da promovira sport i tenis u regiji kroz projekt Adria Toura.

“Novak kao jedan od najboljih tenisača svijeta u povijesti jako puno doprinosi jednom ovakvom događaju, i drago mi je da se takav velikan odlučio za održavanje teniskog turnira u ovakvim zahtjevnim vremenima. Zaista je izuzetna stvar da se toliko angažirao oko projekta i mogu reći da je doveo neka od najboljih svjetskih imena ovdje. Siguran sam da ćemo napraviti spektakl u Zadru i u ostalim gradovima Adria Toura”, zaključio je Borna.