26 sij 2021
Domagoj Vuković: “Predosjećam kako će ovo biti dvije lijepe godine!”
Košarka

Domagoj Vuković: “Predosjećam kako će ovo biti dvije lijepe godine!”

Domagoj Vuković koji je prije nekoliko dana suradnju s Košarkaškim klubom Zadar produljio na još dvije godine javio se iz svoje rodne Rijeke. Ovaj 26-godišnji krilni centar koji je prošle sezone bio najkorisniji igrač Zadra poručio je kako mu je drago što se vraća u klub u kojem je u prekinutom prvenstvu ABA lige ostvario odlične brojke.

Bio je drugi skakač ABA lige sa prosječno 7,5 skokova po utakmici, dok je u postotku točnosti šuta za dva poena završio na četvrtom mjestu. Sve skupa, Vuković u tekućoj sezoni drži  11. mjesto u poretku za najkorisnijeg igrača tog natjecanja.

„Mislim da je u ovom trenutku ovo dobra odluka i hvala Zadru na ukazanoj novoj prilici. Primijetio sam da me cijene isto kao i ja njih i siguran sam kako će ovo biti dvije lijepe godine. Nadam se da ćemo osvojiti što više trofeja i definitivno ćemo napasti i Kup i Prvenstvo Hrvatske.

Ne znam kakvo je stanje vezano uz ABA ligu ali nadam se kako ćemo je opet igrati i pokazati što znamo. Cijela ova situacija oko koronavirusa u nama samo budi inat i motiv da u sljedećoj sezoni pokažemo što možemo. Vidimo se u kolovozu na pripremama“, poručio je simpatični Riječanin.

Vijest o produžetku suradnje s Vukovićem stigla je praktički u isto vrijeme kada je postignut dogovor s Tihomirom Bujanom koji će pod svoje uzeti cijeli omladinski pogon. U moru loših, navijači su iz Košarkaškog kluba Zadar konačno dočekali i neke dobre vijesti.