07 ožu 2021
Odbojkaški klub Zadar vratio se treninzima u dvorani
Odbojka

Odbojkaški klub Zadar vratio se treninzima u dvorani

Nakon više od dva mjeseca povratak u dvoranu dočekali su i u Odbojkaškom klubu Zadar.

Od izbijanja pandemije koronavirusa sredinom ožujka, odbojkašice i odbojkaši ovog vrijednog zadarskog sportskog kolektiva trenirali su on line u svojim domovima.

Međutim, popuštanjem mjera svoja vrata otvorila je i dvorana na Višnjiku te su u njoj svoje treninge počeli obavljati i članovi OK Zadar.

Od ovog tjedna treneri Robert i Domeniko Kresoja te Marin Masnić i Antonio Surać rade s kadetkinjama i kadetima, a pokrenula se i Škola odbojke.

Na treninzima se može vidjeti i pokoja seniorka, a ono što se kože očekivati, ukoliko situacija oko koronavirusa ostane povoljna, jest povratak kompletnog pogona koji čak ni u ljetnim mjesecima ne bi trebao imati stanku.

Sve u vidu što bolje pripreme za nadolazeću sezonu s obzirom da bi ova lako mogla biti zaključena prema trenutnom stanju na ljestvici. Osim ako iz Saveza ne odluče drukčije, jer prema preporukama epidemiološke struke, sa sportakim se natjecanjima može nastaviti od 30. svibnja.

Kadetkinje OK Zadar:

Viktoria Ana Trcol, Manuela Pedić, Josipa Viduka, Ema Drazić, Mia Pinčić, Antonela Baroš, Luce Bicić, Lucija Bobić, Simona Mikuljan, Lucija Opsenica, Marija Bilić, Ira Baričević. Uz njih treniraju i seniorke Franka Volpi i Laura Gnjatović.

Kadeti OK Zadar:

Luka Blaslov, Mateo Glavić, Ivan Sorić, Karlo Skarpa, Antonio Modrić, Luka Buljat, Luka Jusup, Luka Sose, Luka Nekić, Josip Jurić, Fran Aleksic Merdić, Frane Peša, Roko Desnica.