26 tra 2024
Gradonačelnik Dukić sa suradnicima obišao Davis cup reprezentaciju na novouređenom teniskom centru pri ŠC Višnjik
Ostali sportovi

Gradonačelnik Dukić sa suradnicima obišao Davis cup reprezentaciju na novouređenom teniskom centru pri ŠC Višnjik

Radovi na izgradnji i uređenju teniskog centra u sklopu ŠC Višnjik su završeni, a neslužbenu čast otvorenja imala je hrvatska Davis cup reprezentacija koja na novouređenim terenima posljednjih dana odrađuje službene treninge.

Tim je povodom nove sportske sadržaje na Višnjiku obišao i gradonačelnik Zadra Branko Dukić. Susreo se s hrvatskim teniskim reprezentativcima i mladim zadarskim tenisačima poručivši kako će izgrađeni kompleks teniskih terena služiti razvoju mladih igrača.

“Došao sam posjetiti naše tenisače koji su nam donijeli toliko radosti kada je ovdje igrala Davis cup reprezentacija. Zahvaljujem se ovom prilikom Hrvatskom teniskom savezu koji je prepoznao potencijal Višnjika i zajedno s Gradom Zadrom i vodstvom ŠC Višnjik je napravljen ovaj centar. Cijeli ovaj kompleks i ja i moji prethodnici smo radili da bude jedan lijepi sportski sadraj, a naši sugrađani posjećenošću ovih objekata svakog dana dokazuju kako smo ispravno postupili. Razvijat ćemo ga i dalje jer ovakvog objekta nema u Hrvatskoj.”

Zadovoljan što se sportski sadržaji pri ŠC Višnjik nadopunjuju i proširuju bio je i direktor Denis Karlović.

“Izuzetno mi je drago što smo dobili ovakav teniski centar na kojem će trenirati vrhunski svjetski tenisači. Zahvaljujem Gradu Zadru i gradonačelniku na velikoj potpori u organizaciji Davis cupa i izgradnji ovog centra čija je podrška bila od krucijalne važnosti. Isto tako zahvaljujem i HTS-u te SDUŠ-u. Ja sam prezadovoljan, a ova djeca koja su tu govore sama za sebe.”

Uz novouređene teniske terene još jedan sadržaj u sklopu ŠC Višnjik trebao bi uskoro dobiti novo ruho. Riječ je o velikom nogometnom terenu na kojem će se postaviti nova umjetna trava, baš kao što je to slučaj na igralištu NK Arbanasi gdje su radovi započeli jučer.