Tri su moguća scenarija igranja Zadarske ljetne lige 2020.

Vrijeme čitanja: < 1 min

Dragi naši,

želimo vas obavijestiti da je jučer održana sjednica udruge Zadarska ljetna liga. Tema sjednice bila je način na koji će se, a mi se nadamo da hoće, održati Ljetna liga. Ove godine smo planirali format natjecanja od 16 ekipa. Prvi dio lige trebao se igrati na vanjskom terenu ŠC Višnjik (Banine), dok je završnica lige trebala biti na igralištu Mornarica. Sve utakmice su se trebale prenositi uživo kao i prethodne godine. Planirali smo i podignuti sav popratni sadržaj na višu razinu.

Ali onda je Kinez pojeo šišmiša.

Mi se sada, s obzirom na neizvjesnu situaciju u državi, pripremamo za tri najlogičnija scenarija.

Ukratko, to su:

𝐒𝐜𝐞𝐧𝐚𝐫𝐢𝐣 𝐛𝐫.𝟏 – Ukidanje svih mjera

Kaže Mladen Grdović: sve je isto ka i lani. Ne Mladene, bit će to i bolje nego lani.

Ako do početka Ljetne lige budu dozvoljena sva okupljanja, nastavljamo gdje smo stali. Držimo fige.

𝐒𝐜𝐞𝐧𝐚𝐫𝐢𝐣 𝐛𝐫.𝟐 – Ograničen broj posjetitelja

U toj soluciji biti ćemo primorani regulirati broj posjetitelja i pridržavati se propisanih mjera. Sigurni smo da će i tako liga biti kvalitetna, a atmosfera dobra.

𝐒𝐜𝐞𝐧𝐚𝐫𝐢𝐣 𝐛𝐫.𝟑 – Nema publike

Razmatramo ovu najnesretniju opciju u kojoj nam neće biti dozvoljeno organiziranje natjecanja pred publikom, u kojoj smo spremni organizirati prijenos uživo utakmica u vrhunskoj produkciji.

Ovu objavu pišemo u želji da nas kontaktirate svi vi koji ste zainteresirani za eventualnu prijavu ekipa kako bismo vam poslali više informacija vezanih za mogući početak lige, kotizacije i formate natjecanja.

⚠️ Javite nam se na naš mail, zadarska.ljetna.liga@gmail.com te u mailu navedite ime zainteresirane ekipe za prijavu te kontakt voditelja ekipe.

Ugodan vam dan i ostanite odgovorni! 😎

Tekst i foto: Zadarska ljetna liga

IgraSe #ZDLjetnaLiga #ZadarskiBasket