17 sij 2022
Matej Segarić MVP KK Diadora 2019/2020
Domaća košarka

Matej Segarić MVP KK Diadora 2019/2020

⛹️‍♂️ Novi klupski MVP za sezonu 19/20 je Matej Segarić! Tijekom 5 dana izbora, Sega je dobio najviše vaših glasova te ponio titulu MVP-a Diadore, koju će nasljediti od kapetana Marina Zrilića.

💙 Od srca čestitamo našem Segi na ovom priznanju te vam donosimo prvu izjavu nakon osvajanja ove nagrade!

🎙️🗣️ “Ne mogu reći da sam se nadao ovoj nagradi ali isto tako ne mogu ni sakriti da nisam bio jedan od favorita. Da mogu nekome od suigrača dodijeliti ovu nagradu, ona bi sigurno išla Tomislavu Kabiću, našem predsjedniku, treneru i igraču, koji je dobio veliku ulogu nakon ozljede Troskota te postao prvim centrom ekipe i to je svakako opravdao svojim zalaganjem i prisustvom u igri, a da ne govorim kakav je igrač i prijatelj bio u trećem poluvremenu.

Što se tiče mog glavnog suparnika Baše, žao mi je što se potrudio pilati prijatelje na Facebooku kao što sam radio i ja, a na kraju mu se to nije isplatilo. Ne bi bilo nezasluženo i da je on osvojio nagradu, veliko pojačanje ove sezone bez kojeg možda ne bi ni imali neke pobjede.

Što se tiče našeg kluba, mogu reći da je ova sezona bila kratka ali slatka, pa čak i bolja od prošle, iako nismo ostvarili željeni cilj, a to je svakako Prva liga, u koju ćemo sa sigurnošću ući u slijedećoj sezoni. Ostaje žal za ovom sezonom jer smo se stvarno trudili i kvalitetno trenirali (svaka čast trenerima)!

Hvala svima koji su glasali za mene i u meni prepoznali MVP-a Diadore, sportski pozdrav i ostanite doma, ali ne odustajte od treninga! #6 💙✌🏻🏀”

Entuzijasti #JošJači 🤝