29 ožu 2024
Domeniko Kresoja: “OK Zadar pokretanjem on-line treninga kreće u korak s vremenom!”
Odbojka

Domeniko Kresoja: “OK Zadar pokretanjem on-line treninga kreće u korak s vremenom!”

Odbojkaški klub Zadar danas u 16 sati kreće s on-line treninzima preko platforme e-udruge i kolegija OK Zadar. U vrijeme pandemije koronavirusa na sportašima i sportskim klubovima je da pronađu način na koji prilagoditi treninge ali i ostale socijalne aktivnosti kako bi i u vremenima odvojenosti ostali povezani.

Tako je Odbojkaški klub Zadar u suradnji sa Sportskom zajednicom Grada Zadra došao na ideju kako povezati cijeli pogon.

„Svi treninzi će se odvijati putem on-line mreže platforme e-udruge gdje smo mi već pripremili nekoliko videa, kondicijskih i tehničkih, koliko možemou ograničenom prostoru. Na taj način smo željeli spojiti svu djecu u istom terminu koji ćemo odrediti. Zatim ćemo im pustiti trening koji se već nalazi na you tubeu i onda ih eventualno ispravljamo preko tog video poziva. Pokušavamo se prilagoditi situaciji koja nas je snašla ali se isto tako nadamo kako će ona trajati što kraće i da ćemo se svi što prije vratiti u dvoranu. Mislim da je ovo dobra ideja u kojoj OK Zadar kreće u korak s vremenom i zahvaljujem svim trenerima u klubu koji su ovu ideju objeručke prihvatili“ ,rekao nam je trener u OK Zadar, Domeniko Kresoja.

Svi zainteresirani članovi prijavljuju se preko linka https://online.e-udruge.eu/course/view.php?id=7. gdje će pronaći i priručnik sa slikama koji detaljno objašnjava kako se logirati. Prilikom prijave odabire se KOLEGIJ OK ZADAR.

Iz Odbojkaškog kluba Zadar pozivaju svu djecu da se pridruže akciji i napominju kako su trening i druženje, u jednom novom obliku uokvirenom u mogućnosti trenutačne situacije, poanta cijele ove priče .