Prema velikoj anketi provedenoj od strane KK Zadar fans, portal Sport023 najobjektivniji i najzanimljiviji u izvještavanju oko KK Zadar!

Vrijeme čitanja: < 1 min

KK Zadar fans na svojoj su facebook stranici napravili veliku anketu vezanu uz aktualno stanje u Košarkaškom klubu Zadar, a dotaknuli su se i prošlosti te budućnosti.

Svoje pratitelje, navijače i štovatelje Košarkaškog kluba Zadar tako su između ostalog pozvali da ocjene rad sadašnje Uprave, koje bi igrače voljeli i sljedeće sezone vidjeti u najdražem plavo-bijelom dresu, a proveli su i anketu vezanu za medije, odnosno koji portal najzanimljivije i najobjektivnije izvještava o događanjima u KK Zadar.

Sa zadovoljstvom izvješćujemo kako je upravo portal Sport023 dobio većinu glasova onih koji su sudjelovali u anketi na čemu zahvaljujemo svima koji su upravo našem portalu dali svoj glas kao i KK Zadar fansima koji su anketu i proveli.

Cijelu anketu sa svim pitanjima i odgovorima pogledajte na facebook stranici KK Zadar fans.

U vemenima kada je košarka zbog zdravlja nacije pala u drugi plan mi sa portala Sport023 imamo za sve naše čitatelje samo jednu preporuku

#OSTANIDOMA