I Odbojkaši klub Zadar do daljnjeg bez utakmica i treninga u Školi odbojke!

Vrijeme čitanja: < 1 min

Inicijativi Središnjeg državnog ureda za šport koji je preporučio odgodu svih sportskih natjecanja do 1. travnja pridružio se i Hrvatski odbojkaški savez. Upravni odbor HOS-a donio je odluku o otkazivanju svih odbojkaških natjecanja svih dobnih kategorija na području Republike Hrvatske.

Sukladno tome promptno su reagirali i u Odbojkaškom klubu Zadar u kojem su zbog prevencije i zaustavljanja daljnjeg širenja zaraze odgodili treninge u Školi odbojke kao i sve utakmice svih uzrasnih kategorija.

“Mi smo prvenstveno djelovali po preporuci Sportske zajednice Grada Zadra, za koju mislim da je dobra, jer želimo zaštiti našu djecu u Školi odbojke ali i sve naše igrače. Nekoliko sati nakon toga došla je i odluka iz Saveza da se obustave sva natjecanja. Kako mi pratimo vijesti, sve svjetske lige su zaustavile natjecanja i mislim da je to u ovom trenutku najbolja odluka,” rekao nam je trener u OK Zadar, Domeniko Kresoja dodavši kako se treninzi u Školi odbojke neće održavati do daljnjeg.

“Ovakvo stanje potrajat će dok nam Grad Zadar ne potvrdi da je moguće nastaviti. ŠC Višnjik je zatvorio sve svoje dvorane i mi unutra ne možemo. Mislim da je tou ovom trenutku najispravnija odluka jer se tamo okuplja velik broj ljudi. Važno je misliti na zdravlje svih nas, a pogotovo djece,” zaključio je Kresoja.

Iz Odbojkaškog kluba Zadar poručili su još kako se sve nove informacije vezane uz nastavak aktivnosti mogu pronaći na facebook i instagram stranici OK Zadar.